17 srpna 2006

Výpadek fotogalerie

Mnozí z vás už si nejspíš všimli, že není možné otevřít fotogalerii. Je to z toho důvodu, že je umístěná na mém domácím počítači, ale minulý víkend tam bohužel došlo, z dosud neznámého důvodu, k výpadku připojení k internetu. Toto se momentálně řeší a pokud by to mělo trvat déle, než další týden, tak patrně umístím fotogalerii dočasně jinam. Momentálně ale stejně žádné fotky nepřibývají, takže o nic nepřicházíte.
Dneska jsme byli pozváni na menší oslavu Janových narozenin, což jsme s radostí přijali. Opět panovala veselá nálada a hráli se různé hry. Nakonec bylo namířeno zpět do kavárny na projekci nějakého filmu, což už se konalo bez nás. Byli jsme unavení, takže jsme si to namířili rovnou domu. Možná se mi podaří získat nějaké fotky a krátká videa z Damienova foťáku.
Jinak to vypadá, že budu od září v kavárně regulerně zaměstnán, takže budu moc dát výpověď ve fitku :-). Dokonce se rýsuje možnost, že bysme se přestěhovali k ostatním "zaměstnancům" internetové kavárny a ušetřili tak z i dost peněz za nájem. Ale to ještě z daleka není jisté. Takže držte palce a děkujem za podporující komentáře.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home