13 listopadu 2006

Red Rocks

Počasí nám v poslední době opět přálo a tak jsme si na naši poslední neděli ve Wellingtonu naplánovali menší výlet na jižní pobřeží, konkrétně na místo zvané Red Rocks. Toto místo je známé tím, že se zde v zimních měsících vyskytují tuleni, kteří již byli bohužel pryč. Svůj název získalo podle skupinky načervenalých kamenů, ke kterým vede přibližně dvoukilometrová procházka po pobřeží, od místa kde končí asfaltová silnice.
Začali jsme tím, že jsme vyzvedli mého japonského kamaráda Masu a pokračovali projížděním podél pobřeží až na ono místo, kde již parkovala řada jiných návštěvníků. Po cestě jsme udělali pár zastávek a pořídili nějaké fotky. Sluníčko bylo opravdu silné, takže se z toho pořád ještě trochu červenáme :-). Chvílema bylo možné zahlédnout vrcholky hor z jižního ostrova. Ani se nám s Masou nechtělo myslet na to, že musíme večer opět do práce.
V jednom místě nás předjížděl trajekt, kterým již definitivně v pátek odcestujem na jižní ostrov. Dnes jsme si totiž koupili lodní lístky, takže už nám v podstatě neschází vůbec nic. Posledních pár dní máme na to, abychom se stihli se všemi rozloučit, doplnili zásoby potravin a hlavně všechno sbalili. I když jsme se snažili nekupovat žádné zbytečnosti, objem všech našich věcí se takřka zdvojnásobil :-). Budem proto muset udělat selekci a pro cestování nepotřebné věci uskladnit u Leňulinýho kamaráda Harua.

1 Comments:

At 14 listopadu, 2006 17:43, Anonymous Anonymní said...

Ahojky,krásný fotky. Jednu jsem si umístila na pozadí...počítače :oP

 

Okomentovat

<< Home