12 prosince 2006

Kaiteriteri

Jelikož máme volné víkendy, "nezbývá nic jiného" než prozkoumávat okolí. Dalším městečkem ve směru k národnímu parku Abel Tasman je Kaiteriteri, které tvoří hlavně krásná pláž. A protože nám počasí minulý víkend přálo, vyrazili jsme se podívat právě tam. Vyšlo to zrovna na odliv, takže jsme si mohli prolézt místní poloostrůvek a potkat i jeho faunu (viz. fotogalerie). Pokud nejste typ, který vydrží ležet celý den na pláži (aniž by se vykoupal, protože moře má pořád max 17°C), nebo nejste dost bohatý na to sedět celý den v kavárně a dávat si do nosu, potom je tu pro vás ještě minigolf, na který jsme se vrhli my. Musím uznat, že byl provedený opravdu dobře, což ostatně můžete posoudit sami:

Co se týče práce v sadu, máme trochu obavy, co se stane s ovocným průmyslem na Novém Zélandu po našem zásahu :-). I když jsme zatím hodnoceni velice kladně, občas možná až moc. Do fotogalerie, ve složce Motueka, pribyly fotky zajímavého mraku, který se tu nad námi jednou přehnal a vypadalo to trochu jako invaze mimozemšťanů :-). A na závěr bych se rád pochlubil jak to vypadá, když se občas dostanu k vaření :-). Ale šéfem kuchyně je jinak samozřejmě Leňule a určitě si zaslouží minimálně řád myšího kožíšku!

1 Comments:

At 12 prosince, 2006 15:25, Anonymous Anonymní said...

Ahojky,
jen sem se tak před odchodem kukla na stránečky a sem moc ráda, že sem si mohla zase počíst :0) A mimochodem už mám strašný hlad ... :0) Na fotečky se musím ještě podívat, ale budou určitě krásné. Chodi napíšu co nejdřív, teď sem na to neměla nějak čas. Jinak sraz třídy proběhl v pohodě. Mrazík nedorazila. To ti napíšu v emailu.Strááášně moc si tam chyběla. :0( tak se mějte moc hezky ahojky

 

Okomentovat

<< Home